Szkolenia baristów (CDS)

System CDS, czyli Coffee Diploma System, to aktualnie najpopularniejszy system szkoleniowy dla baristów. CDS to aż 6 kategorii szkoleń na 3 różnych poziomach: foundation, intermediate i professional. Każdy poziom jest odpowiednio punktowany, a po uzyskaniu przynajmniej 100 punktów otrzymuje się dyplom. szkolenia CDS są prowadzone jedynie przez certyfikowanych trenerów SCA: AST (Authorised SCA Trainer).

scae_edu_1
scae_edu_2
scae_edu_3
scae_edu_4
scae_edu_5
scae_edu_6
Ściągnij informator CDS

Najbliższe szkolenia

CDS – Sensory Skills – Professional

CDS – Sensory Skills – Professional

Kraków, Coffee Proficiency
04.07 - 07.07.2017

Czterodniowe szkolenie Sensory Performance i Coffee Diploma System - Sensory Skills Professional.
Pozostało 5 miejsc (stan na 06.06.2017).
Szkolenia kończą się egzaminem.

Cena promocyjna: 3900 zł brutto za 4 dniowy kurs.

Trener: Błażej Walczykiewicz wraz z Coffee Mind (Ida Steen i Jesper Alstrup)

Do szkolenia może podejść każdy, a do egzaminu mogą przystąpić jedynie osoby, które mają ukończony kurs i zdany egzamin CDS Sensory Skills na poziomie Intermediate.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z trenerem pod adresem: blazej.walczykiewicz@coffeeproficiency.com
Scenariusze szkoleń i dodatkowe informacje będą przesłane drogą mailową.
Rezerwacja miejsca obowiązuje tylko po wpłacie zaliczki w wysokości 50% kwoty do 16 czerwca.

CDS – Barista Skills – Professional

CDS – Barista Skills – Professional

Kraków, Coffee Proficiency
21.06 - 23.06.2017

Trzydniowe szkolenie Coffee Diploma System - Barista Skills Professional.
Pozostały 4 wolne miejsca (stan na 06.06.2017).
Szkolenia kończą się egzaminem.

Trener: Błażej Walczykiewicz
Cena promocyjna: 2300 zł brutto za 3 dniowy kurs.

Do szkolenia może podejść każdy, a do egzaminu mogą przystąpić jedynie osoby, które mają ukończony kurs i zdany egzamin CDS Barista Skills na poziomie Intermediate.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z trenerem pod adresem: blazej.walczykiewicz@coffeeproficiency.com
Scenariusze szkoleń i dodatkowe informacje zostaną przesłane drogą mailową.
Rezerwacja miejsca obowiązuje tylko po wpłacie zaliczki w wysokości 50% do 16 czerwca.

AST w Polsce

Błażej Walczykiewicz

Błażej Walczykiewicz

blazej.walczykiewicz@coffeeproficiency.com
792 839 200
  • Introduction do coffee
  • Sensory skills
  • Brewing
  • Barista Skills

Maciej Duszak

maciej@coffeedesk.pl
792 910 506
  • Introduction do coffee
  • Sensory skills
  • Barista Skills
Tomasz Obracaj

Tomasz Obracaj

tom@tomcaffe.com
22 781 7693
  • Introduction do coffee
  • Barista Skills
Agnieszka Rojewska

Agnieszka Rojewska

ar@rojes.pl
726 880 310
  • Introduction do coffee
  • Brewing
  • Barista Skills